Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Hyvin tehty sähkösuunnittelu takaa onnistuneet ja pitkäikäiset sähköratkaisut

Insinööritoimisto AvePlan Oy suunnittelee, valvoo ja konsultoi noin 20 vuoden työkokemuksella sähköasioissa. Meidän kautta saat kokonaisvaltaista palvelua liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun. Olemme pieni perheyritys, jolle henkilökohtainen ja laadukas palvelu on elinehto. Asiakkaitamme on niin yksityset ihmiset, yritykset, kunnat, kaupungit että suuret valtakunnalliset yritysketjut. Insinööritoimisto AvePlan Oy on varma ja kokenut valinta, jolla on kymmeniä tyytyväisiä käyttäjiä.

Sähkösuunnittelu ja sen valvonta sekä konsultointi yhdessä paketissa

Teemme sähkösuunnittelua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin aina toimistoista oppiliatoksiin tai vaikka teollisuushalleihin. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen huolellisesti ja kartoittamaan asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Yksityiskohtaisen perehtymisen jälkeen aloitamme suunnittelutyön. Laadukas suunnittelutyö vie aikaa ja siinä otetaan huomioon sekä lainmääräykset, asiakkaan toiveet ja käytännöllisyys. Sähkösuunnittelu tarkistetaan että se täyttää käyttäjän toiveet sekä lainmääräykset.

Suunnittelutyön jälkeen suunnitelmat viedään urakoitsijalle. Valvomme myös henkilökohtaisesti työmaalla sähkösuunnitelman noudattamista. Työn valmistuttua teemme vielä asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentoinnit sopimuksen mukaan. Sähkösuunnittelu- ja valvontatyön lisäksi meiltä saa myös kattavat konsultointipalvelut liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun. Tarvittaessa kilpailutamme myös urakoitsijat.

Miksi sähkösuunnittelussa kannattaa käyttää ammattilaista?

  • Ammattipätevyys takaa tasokkaan suunnittelutyön. Sähkösuunnittelu ja asennustyöt hoidetaan kerralla oikein, mukaan lukien lakien määräysten ja standardien noudattaminen.
  • Turvallisuus taataan valitsemalla ammattilainen sähkösuunnittelutöihin ja asennustöihin. Turvallisuus korostuu etenkin niissä rakennuksissa, missä ihmiset aikovat asua ja työskennellä.
  • Osallistut harmaan talouden torjuntaan. Harmaa talous on ollut pitkään tapetilla ja sen estämiseksi etenkin valtio tekee työtä jatkuvasti.
  • Tekemisen taso on erinomainen pienintä yksityiskohtaa myöden.
  • Sähköviat jäävät minimiin ja työn pitkäikäisyys vain korostuu.
  • Tehdystä työstä jää tarkat dokumentit asiakkaan käyttöön, mikä helpottaa mm. seuraavan remontin suunnittelua ja toteuttamista.

Sähkösuunnittelu pitää sisällään tilanteesta riippuen kaikkea aina toimistoiden työpisteiden varustelusta muuntamoiden suunnitteluun. Ison kokonaisuuden hallintaan vaaditaan paitsi ammattitaitoa mutta myös kokemusta ja valvontatyötä, jotka kaikki saat Insinööritoimisto AvePlan Oy:n kautta. Projektista riippuen työt voivat vaihdella kestoltaan kahdesta tunnista peräti kolmeen vuoteen. Hoidamme kaiken kirjavat sähkösuunnittelutyöt laatua kunnioittaen ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Joten ota yhteyttä ja kerro millaiseen kohteeseen kaipaat suunnittelua!

Tutustu myös

Käytämme evästeitä sivuston ja sen käyttökokemuksen parantamiseksi. Huomaathan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.