Tietoverkkosuunnittelu

Tietoverkkosuunnittelu

Laadukas suunnittelu takaa toimivat järjestelmät

Tietoverkkosuunnittelu kattaa lähes kaikki nykyajan järjestelmät. Tietoverkkosuunnittelu on nykypäivänä tärkeä osa järjestelmien toimivuuden kannalta, kun halutaan taata laitteiden sujuva toimivuus.

Hyvällä tietoverkkosuunnittelulla mahdollistetaan kohteeseen toimiva verkko, jossa mm. fyysiset tietoturva-asiat on huomioitu. Tietoverkkosuunnittelun ohella suunnittelemme myös muut tele- ja turvajärjestelmät, kuten esimerkiksi porttiohjaus-, merkinanto-, potilastarkkailu-, äänentoisto-, videoneuvottelu-,  kulunvalvonta-, työajan seuranta-, keskuskello-, audiovisuaali (AV)-, paloilmoitin-, rikosilmoitin-, yhteisantenni-, päällekarkaushälytys-, videovalvonta-, poistumisreittivalaistusjärjestelmät. Hyvä tele-  ja turvasuunnittelu mahdollistaa järjestelmien tarkoituksenmukaisen käytön.

Kuinka tietoverkkosuunnittelu toteutetaan?

Projekti aloitetaan ensin kuuntelemalla asiakasta ja tutustumalla kohteeseen. Tarkan perehtymisen jälkeen jatkamme työtämme suunnittelupöydän ääressä, jossa suurin osa ajastamme kuluu. Yksityiskohtaisen tietoverkkosuunnittelun jälkeen ohjeistamme urakoitsijaa, joka asentaa piirustusten mukaisen tietoverkkojärjestelmän tilaan. Tarvittaessa hoidamme myös kohteen valvonnan ja köymme paikan päällä työmaalla tarkistamassa, että suunnitelmia  noudatetaan. Dokumentoimme kaiken työn alusta loppuun asti ja työn valmistuttua teemme asiakkaalle vielä loppupiirustukset. Tietoverkkosuunnittelu meidän toteuttamana on tarkkaan harkittua ja taatusti osaavaa.

Tarvitseeko yrityksesi ammattilaisen otetta tietoverkkosuunnittelussa? Hoidamme puolestasi suunnittelun, valvonnan sekä tarvittaessa myös asentamisen ja huollon. Jättämällä hankkeen meidän huoleksemme takaamme, että teemme laadukasta työtä joustavasti.  Tietoverkkosuunnittelu on yksi meidän erikoisalamme.

Ota yhteyttä ja lähdetään toteuttamaan toimivaa ratkaisua käyttöönne.

Tutustu myös

Käytämme evästeitä sivuston ja sen käyttökokemuksen parantamiseksi. Huomaathan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.