Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu tekee tilasta toimivan ja käytännöllisen. Insinööritoimisto AvePlan Oy palveluihin kuuluvat monipuoliset suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut. Olemme toteuttaneet valaistussuunnittelua parinkymmenen vuoden ajan.

Miksi maksaa valaistussuunnittelusta ammattilaiselle?

  • Ammattilainen tietää mitä tekee. Työ tehdään kerralla oikein ja jälki on laadukasta sekä pitkäikäistä.
  • Hyvä suunnittelu takaa onnistuneen ja käytännöllisen lopputuloksen.
  • Yksityiskohdat ja kokonaisuuden hallinta ovat ammattilaiselle tärkeitä arvoja.
  • Ammattilainen ottaa huomioon lait ja standardit.
  • Meillä on käytössä myös alan parhaat ohjelmat: 3D-visualisointi- ja laskentaohjelmat, joilla taataan paras mahdollinen työjälki.

Mitä valaistussuunnittelu pitää sisällään?

Teemme valaistussuunnittelua lähes kaikissa kohteissamme. Tyypillinen tila, johon valaistussuunnittelu toteutetaan on uudisrakennus, esim toimisto tai oppilaitos, jonne vaaditaan hyvää valaistusta. Suunnittelemme valaistuksesta asiakkaan näköisen ja hänen tarpeilleen sopivan kokonaisuuden, jossa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Erityisesti toimistotiloissa hyvä valaistuskokemus vain korostuu. Valaistuksen tulee olla riittävää ja käytännöllistä sekä tarvittaessa näyttävää ja loistokasta aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Käymme myös työmailla seuraamassa valaistussuunnitelmien täytäntöön panoa. Näin varmistuu asiakkaalle paras lopputulos. Lisäksi teemme asiakkaalle lopuksi myös loppupiirustukset ja dokumentoimme kaikki vaiheet selkeästi myöhempää tarvetta silmällä pitäen. Työmme valaistussuunnitelmien parissa on siis kokonaisvaltaista ja kattavaa.

Minne kaikkialle teemme valaistussuunnittelua?

Valaistussuunnittelu voidaan toteuttaa kaikkiin mahdollisiin uudisrakennuksiin ja saneerattaviin kohteisiin toimistoista navettoihin.

Tarjoamme myös huollon ja asennuksen alihankintapalveluin

Olemme erikoistuneet suunnitteluun, valvontaan sekä konsultointiin erilaisissa sähkö- ja valaistusasioissa. Meidän kautta asiakas saa lisäksi luotettavan ja laajan alihankintaverkoston, joka on tottunut huoltamaan ja asentamaan suunnittelemamme valaistussuunnitelmat ym. Järjestämme tarvittaessa huolloista ja asennuksista kilpailutuksen. Huolehdimme siitä, että asiakas saa kauttamme kaiken tarvitsemansa ja on tyytyväinen valaistussuunnittelun ja muiden sähkötöiden lopputulokseen.

Käytössämme on alan parhaat ohjelmat ja työkalut

Meillä on käytössä luonnollisesti alan parhaat työvälineet ja ohjelmat. Esimerkiksi valaistussuunnitelmat pystytään tekemään 3D-visualisointina ja laskelmat lasketaan laadukkaiden laskentaohjelmien avulla. Valaistussuunnittelu ei tästä laadukkaammaksi muutu. Pystymme näyttämään suunnittelutyömme tulokset asiakkaalle helpossa muodossa 3D-visualisoinnin avulla, jolloin asiakas ymmärtää paremmin, mitä olemme suunnitelleet ja tarkoittaneet. Asiakkaan etujen mukaista on, että he ymmärtävät koko ajan missä mennään ja mitä tehdään.

Valaistussuunnittelu on meille arkipäivää ja me tunnemme siihen liittyvät käytännöt läpikotaisin. Voimme  tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua liittyen mm. kokonaisvaltaiseen sähkösuunnitteluun, turvallisuussuunnitteluun ja valaistussuunnitteluun.

Tilaa valaistussuunnittelu alan kokeneelta ammattilaiselta

Joten ota yhteyttä ja kerro millaiseen kohteeseen kaipaat hyvin suunniteltua valaistusta!

 

Tutustu myös

Käytämme evästeitä sivuston ja sen käyttökokemuksen parantamiseksi. Huomaathan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.