Valvonta ja konsultointi

Valvonta ja konsultointi

Asennusvalvonta ja suunnittelun ohjaus

Asiantunteva asennusvalvonta varmistaa, että työ toteutetaan suunnitelman ja hyvän asennustavan mukaisesti ja että mahdollisia yllätyksiä ei tule eteen. Sama pätee sähkötöiden suunnittelun ohjaukseen – varmistamme tilaajan tahdon ja edun toteutuvan.

Asennusvalvonta ja suunnittelun ohjaus käsittävät kaikki sähkötyöt sekä mm. valaistustyöt, turvallisuusjärjestelmät ja tietoverkot.

Asennusvalvonta on työn tilaajan etujen valvomista

Valvomme sähkötöitä ja varmistamme, että kaikki työt toteutetaan tilaajan etujen ja suunnitelman mukaisesti. Työkohteisiimme kuuluvat muun muassa liiketilat, opllilaitokse, toimistorakennukset ja pienteollisuustilat.

Asiantunteva asennusvalvonta on erittäin suotavaa ja suositeltavaa, jopa välttämätöntä, mikäli halutaan varmistaa turvallinen sähköasennuksien toteutus. Valvomme työmaalla tilaajan oikeuksia ja sähkösuunnitelman noudattamista – varmistamme, että sähkötyöt toteutetaan hyvän asennustavan ja säädösten mukaisesti. Tarvittaessa voimme valvoa myös dokumentointia ja loppupiirustusten tekoa.

Kun haluatte pätevää ja luotettavaa asennusvalvontaa, ottakaa yhteyttä.

 

Sähkötöiden suunnittelun ohjaus ja valvonta

Asennusvalvonnan lisäksi teemme myös sähkö-, valaistus-, turvallisuus- ja tietoverkkosuunnittelun ohjausta ja valvontaa. Katsomme tilaajan etuja ja valvomme, että suunnitelmassa huomioidaan kaikki tilaajan toiveet ja vaatimukset.

Olemme asiantuntijalinkki suunnittelevan tahon ja asiakkaan välillä. Annamme suunnittelijalle suunnitelman lähtötiedot, käymme läpi valmiin suunnitelman ja tarkistamme, että suunnitelma on toteutettu tilaajan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun ammattilainen – me valvomme etuasi ja pidämme huolen, että suunnitelmassa on otettu huomioon kaikki sovitut asiat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää suunnittelupalveluistamme.

KVR-urakka

KVR-urakkamuoto eli kokonaisvastuurakentaminen on niin kutsuttu avaimet käteen -urakka, koska tässä muodossa urakoitsija suunnittelee ja toteuttaa kohteen. Urakoitsijalla on hankkeen kokonaisvastuu tässä urakkamuodossa, sillä urakoitsija on vastuussa suoraan sopimuksen perusteella suunnitelmista ja niihin liittyvistä toiminnoista. KVR-urakka soveltuu käytettäväksi urakoitsijalle, jolla on kokemusta vastaavan tyylisistä usein toistuvista, samankaltaisista hankkeista. Etuna on tuotannon läheinen toteutustapa, jolloin suunnitelmien kustannuksissa pystytään säästämään sekä pystytään hyödyntämään urakoitsijan kokemusta vastaavista hankkeista. Laadimme tarvittavat asiakirjat ja viitesuunnitelmat sähköurakoitsijan tarpeita varten.

ST-urakka

ST-urakkamuodossa eli suunnittelu ja toteutus urakkamuodossa pääideana on, että suunnittelu ja toteutus on vastuutettu saman osapuolen vastuulle. Silti yleensä myös tilaaja konsultin avustuksella paneutuu merkittävässä määrin tarpeidensa ja vaatimustensa kartoittamiseen ja esittämiseen. ST-muodossa kilpaillaan tilaajan vaatimukset täyttävillä ratkaisuilla, jotka hinnan lisäksi sisältävät suunnitteluratkaisut ja mahdolliset muut tilaajan kilpailulle alistamat tekijät.

Suunnittelua sisältävässä urakassa sopimussuhteet ovat yksinkertaisia. rakennuttaja tekee sopimuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavan urakoitsijan tai urakoitsijan ja suunnittelijoiden muodostaman ryhmän kanssa. Toisaalta suunnittelua sisältävälle urakalle on tunnusomaista, että rakennuttajalla on pääurakkamuotoihin verrattuna vähäisempi myötävaikutusvelvollisuus. Usein hinta tarjouksessa niin tiukkaan alas puristettu, että jopa papereissa vaadittujen asioiden toteutumista suunnitelmiin on valvottava hyvin tarkkaan.

 

Palvelemme yrityksiä ja julkisia toimijoita Etelä-Pohjanmaalla ja Vaasan seudulla

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yritykset ja julkisella sektorilla toimivat tahot sekä maanlaajuisesti toimivat ketjut. Asennusvalvonta kohdistuu uusirakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Sopimuksen mukaan toimimme myös täysin maanlaajuisesti, eli maantieteellinen sijainti ei ole este asennusvalvontapalveluidemme hyödyntämiselle.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää valvontapalveluistamme

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä heti kun asennusvalvonnan tarve selviää. Mitä aiemmin olet meihin yhteydessä, sitä perusteellisemmin voimme valmistua työhön. Tarvittaessa pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti, jopa saman päivänkin aikana. Joustavuus ja nopeus ovat pienen perheyrityksemme ehdottomia valtteja.

Joten ota yhteyttä ja kerro millaiseen kohteeseen kaipaat asiantuntevaa valvontaa!

Tutustu myös

Käytämme evästeitä sivuston ja sen käyttökokemuksen parantamiseksi. Huomaathan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.