Info

Palvelevaa ja yksilöllistä suunnittelua

 

Insinööritoimisto AvePlan Oy:n päätoimiala on sähkösuunnittelu sekä valvonta ja tele-, ja turvajärjestelmien suunnittelu-, kehitys-, konsultointi sekä hankintapalvelutehtävät. Suunnittelijana olemme rakennuttajan asiantuntija.

Sähkösuunnittelun ammattilainen vuodesta 2004. Olemme pieni perheyritys, jolle henkilökohtainen ja laadukas palvelu on elinehto. Asiakkaitamme on niin yksityset ihmiset, että suuret valtakunnalliset yritysketjut sekä julkinen sektori. Insinööritoimisto AvePlan Oy on varma ja kokenut valinta, jolla on kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita.

Työskentelemme pääasiassa Etelä-Pohjanmaa - Vaasa -akselilla. Palvelemme yrityksiä, julkista sektoria sekä valtakunnallisesti toimivia ketjuja myös maanlaajuisesti. Meillä on asiakkaita ympäri Suomea. Maantieteellinen sijainti ei siis ole este tietotaitomme hyödyntämiselle.Suunnittelussa apuna käytämme tietomallipohjaisia suunnitteluohjelmistoja. Kustannustehokas suunnittelu takaa myös asiakkaalle hyvin toimivat sähköjärjestelmät. Tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomioita siihen, että se vastaa käyttötarkoitustaan ja on kustannuksiltaan kohtuullinen.

Tuotteen soveltumien asiakkaalle ja mitä etua asiakas saa valitessaan tuotetta. Täytetään asiakkaan odotukset tuotteen ominaisuuksista ja koko tuotteen elinkaaren aikana saaduilla kokemuksilla on merkitystä.

Sähkösuunnittelu voidaan tehdä monella tapaa mutta meidän kautta saat taatusti laadukasta tarkkaa suunnittelua vankalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.
Yhteistyöverkostomme kanssa voimme tarjota myös hankkeen talotekniikan LVISA kokonaisuunnittelua.

Teemme työmme innostuneella asenteella. Kiinnitämme huomiota erityisesti palvelujemme kokonaistoimivuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen ja ympäristövaikutuksiin. Kehitämme toimintaamme ja parannamme ammattitaitoa ja palvelukykyä. Toimimme taloudellisesti kannattavasti, millä mahdollistamme pitkäjänteisen yrityksen kehittämisen ja toiminnan, osaamiseen panostamisen sekä asiakassuhteiden lujittamisen.
Ympäristöasiat ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Tähtäämme toiminnassamme kestävään elinympäristöön unohtamatta olemassa oleva ympäristön vaalimista. Tarjoamme ratkaisuja, joiden kulmakivinä ovat ekologisuus, taloudellisuus ja inhimillinen hyvinvointi.
Asiakas määrittää aina suunnittelun vaatimukset. Suunnittelun vaatimuksia on, että ne toteutetaan lakien, asetusten ja rakentamista koskevien ohjeiden mukaan ja se toteutuessaan mahdollistaa hyvän rakentamistavan. Asiakkaan tyytyväisyyttä pyritään lisäämään sillä, että suunnitteluun sisältyy asiakaslähtöinen palvelu, projektin läpinäkyvyys sekä hallinta, viestintä ja olemalla tavattavissa sovittuna aikana.
Antti Kortesmäki
Antti Kortesmäki044 549 1726antti@aveplan.fi
Yrittäjä vuodesta 2004 alkaen. Sähköalan kokemusta parinkymmenen vuoden ajalta.
Käytämme evästeitä sivuston ja sen käyttökokemuksen parantamiseksi. Huomaathan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.